Personvern

1. Innledning

Nettstedet God Jord drives av God Jord AS

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.


2. Hvilke personopplysninger vi har

Informasjon du oppgir når du registrerer deg hos oss via våre skjemaer.

Opplysninger om deg
Fornavn, etternavn, adresse og e-postadresse.

Opplysninger om dine kjøp hos oss
Dersom du har brukerkonto hos oss vil du få oversikt over dine tidligere kjøp i din brukerkonto.  

Kommunikasjon
Informasjon du gir oss når du har kontakt med vårt kundesenter, som e-poster sendt mellom oss.

Opplysninger om bruk på nettsidene
Informasjon vi får når du bruker vår nettside. Dette gjelder IP-adresse.


3. Hvordan bruker vi disse opplysningene

Opprette brukerkonto
Vi bruker opplysninger dersom du oppretter brukerkonto, bl.a. for å gi deg tilgang med brukernavn og passord, for å lagre din kontaktinformasjon og betalingsinformasjon, og for at du kan se din kjøpshistorikk.  

Kundeservice
Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.

3.2 Underleverandører
Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

Fiken
Fiken er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

Izettle
Vi bruker Izettle som kasseløsning i vår fysiske butikk og på nett. Informasjon relatert til din ordre lagres i Izettle.

Vipps
Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon

Bring og Posten
Vi sender pakker med Bring og Posten, og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.


4. Hvem deler vi personopplysninger med
Ingen

5. Hvor lenge lagrer vi personopplysninger
Vi lagrer opplysninger om deg kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene.

Kjøpsinformasjon
Vi lagrer transaksjoner og betalingsinformasjon i 5 år i henhold til bokføringsloven.  

Dersom du er registrert hos oss, vil vi arkivere ditt navn og e-postadresse i vårt system. Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

NB! Dersom du har kjøpt noe hos oss, har vi ikke mulighet til å slette din registrering før det er gått 5 år, pga det er opplysninger vi må ha i tilfelle staten vil sjekke regnskapet vårt.

6. Bruk av cookies
Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på.  Nettstedet er også tilknyttet Google Analytics, og denne analysetjenestens bruker cookies for å innhente statistikk. Denne informasjonene er ikke personifisert.

7. Klage
Dersom du mener at God Jord AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
post@godjord.no